Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da cuma namazının ardından soruları yanıtladı. Kurban Bayramı tatiline ilişkin soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı, 10 günlük tatilin turizm açısından olumlu olacağını ifade etti. Erdoğan Hükümet'in 10 günlük tatili programına aldığını çalışmalra başladığını belirtti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Bizim piyasalarımızı etkileyeceğimize ihtimal veriyorum. Nükleer silahlanmanın karşısında olduğunu söyleyenlerin burada nükleer silahlanmayla birbirlerini tehdit eder hale gelmesi düşündürücüdür. 
Yani gelişmemiş ülkelere nükleer silahlanmada fırsat vermeyenler gücü ellerine alınca bu nükleer silahı acımasızca kullanmanın gayreti içerisinde oluyorlar. Şu anda dünyada yaklaşık 16 ülke nükleer silahlanmada ciddi bir boyuta ulaşmış durumda. Bununla beraber tehditte ön oluyorlar. Temenni ederiz ki ABD Kuzey Amerika arasındaki bu tehditler sadece ikisi arasında kalmayabilir. 
Cilvegözü'yle alakalı olarak biz insani yardım konusunda düşüncelerimiz aynı. Biz insani yardımda yine varız bu noktada Cilvegözü'nü açık tutacağız. İş silaha dönerse buna izin vermemiz mümkün değil. İdlib'de ise görüşmelerimiz devam ediyor.
TATİL 10 GÜN OLUR MU?
Şu anda Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Eğer önünde ve arkasında durum müsaitse turizm açısından isabetli olur. Bu da turizm sektöründeki açığımızı kapamamıza olanak verir.

Editör: TE Bilişim