Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara'da bir grubun saldırısına uğradı. Ankara Valiliği'nden yapılan açılamada, "Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir" ifadesi kullanıldı.
Selçuk Özdağ ise hastaneden ilk açıklamasını yaptı: Özdağ şunları söyledi: 
“Milletimiz için söyleyecek sözü olmayanların silaha sarılması tek kelimeyle acziyettir. Bu acizlerin ülkemize kan ve gözyaşı vaadine inat sözümüzü yükselteceğiz. Bizi ölümle korkutanlara ise “Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm” diyorum.

Milletimiz için söyleyecek sözü olmayanların silaha sarılması tek kelimeyle acziyettir. Bu acizlerin ülkemize kan ve gözyaşı vaadine inat sözümüzü yükselteceğiz. Bizi ölümle korkutanlara ise ‘Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm’ diyorum” dedi.  

BAYBATUR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Özdağ’a yapılan saldırıyı kınadı. Baybatur: “24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a yapılan menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Editör: TE Bilişim