Halkın İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, suçlayan değil makul bir siyasetin tarafında olduklarını ifade ederek tüm vatandaşlara üyelik çağrısında bulundu. 

“İYİ PARTİ MİLLETE UMUT VERDİ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “İYİ Parti kuruluşundan bu tarafa millete umut verdi. Milletin umutsuzluğa düştüğü anda ‘ben de varım, bak İYİler de var’ diyerek siyasi arenaya girdi. İYİ Parti kurulduktan sonra her şey değişti. İYİ Parti kuruldu, yerel seçimlerde iktidar 30 senedir koruduğu belediyeleri kaybetti. İYİ Parti insanlara umut vererek büyüdü. İYİ Parti insanları dinleyerek, Genel Başkanımızın ve partililerimizin çabasıyla milletimizin gözlerinin içine bakarak büyüdü, İYİ Parti halktan olduğu için büyüdü. Her zaman söylediğimiz gibi, bizim kimsenin diniyle, diliyle, milletiyle, ırkıyla, düşünceleriyle sorunumuz yok. Farklılıkların zenginlik olduğu inancıyla iktidara yürüyoruz” dedi.

“HER TÜRLÜ ADAYLIKTA HERKES EŞİTTİR”

Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Muhafazakarların da, diğer siyasi görüşlerin de harmanladığı bir partiyiz. İşimiz millet, gücümüz millet. Onun için makul siyaset yapıyoruz. Seçimlere 1 sene var, arkasından belediye seçimleri de gelecek. Ben dahil bugün İYİ Parti’ye kim gelirse herhangi bir adaylıkta, milletvekilliği adaylığı olur, belediye başkan adaylığı olur, meclis üyeliği adaylığı olur, herhangi bir adaylık olur, herkes eşittir. Herkesi İYİ Parti’ye davet ediyorum. Memleket için, Manisa için siyasetini Ankara’da, Manisa’da, yerel yönetimlerde, genel siyasette hizmet verme adına kullanmak isteyen kim olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş ilkeleriyle bağdaşan kim varsa bugün İYİ Parti’nin kapısına girebilir, herhangi bir adaylıkta ben dahil teşkilatlarımız, herkese eşit olacaktır”

Editör: TE Bilişim