Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

Konutlarda kullanılan elektrik ve doğalgaza ayrı ayrı yüzde 20 zam geldi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, zam kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 
“İŞÇİMİZ DE İŞVERENİMİZ DE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR”
Başkan Eryılmaz, “Kış ayları yaklaşırken iktidarın halkımıza verdiği yeni ‘müjde’ (!) açıklandı. Elektrik ve doğalgazda konutlara yüzde 20, sanayilere yüzde 50 zam geldi. Asgari ücretle çalışanımız da, sanayicimiz de kara kara ne yapacağını düşünüyor. Zampiyon iktidar, Eylül ayına girdiğimiz ilk gün yine yapacağını yaptı” dedi.
“EKONOMİ YÖNETMEYİ BİLMİYORLAR”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Bir kez daha söylüyorum, bu beceriksiz iktidar gitmeden değil enerji ya da gıda, sakızın bile fiyatı düşmez. Çünkü ekonomi yönetmeyi bilmiyorlar. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz derler. Halkımız, bu iktidar yüzünden çok zorlu bir kış ayı geçirecek ama yediği ayazın hesabını sandıkta soracak. Artık halkımıza eziyet etmekten vazgeçin ve bir an önce sandığı getirin. İYİ kadroların bu ülkeyi yönetecek, yeniden düze çıkaracak projeleri şimdiden hazırdır”
 

Editör: TE Bilişim