Manisa’nın Ahmetli ilçesinde bir dizi STK ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, esnafların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Eryılmaz Ahmetli’de Ziraat Odası, Esnaf Odası, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret etti. Başkan Eryılmaz daha sonra sanayi esnaflarıyla buluştu ve Pazar yerini de ziyaret etti.
 
“İKTİDARIN EKONOMİ POLİTİKASI ESNAFA DARBE VURUYOR”

Eryılmaz açıklamasında, “Manisamızın 17 ilçesini de ziyaret ederek halkımızla buluşmaya edevam ediyoruz. Bu zorlu ekonomi sürecinde esnaflarımızın durumu bizler için çok önemli. Ne yazık ki esnafımız kan ağlıyor. Pandemi nedeniyle zaten ekonomik olarak bitmiş bir durumda olan esnafımıza bir de iktidarın yanlış ekonomi politikaları darbe vurdu” dedi.

“İYİ PARTİ İKTİDARIYLA YENİDEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İYİ Parti’nin iktidarında yürürlüğe koyacağımız ekonomi politikalarını toplumumuzun her kesimine anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye, gerek insan gücüyle, gerekse de tarihiyle çok büyük ve gelişmeye açık bir ülke. Sandıkta halkımız AK Parti’ye gereken cevabı verecek ve İYİ Parti kadrolarıyla yeniden güçlü bir ülke haline geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Elektrik piyasasında yeni dönem Elektrik piyasasında yeni dönem

Editör: TE Bilişim