"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, imar planları çalışmaları noktasında emek veren Meclis üyelerine, Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyesi başkan ve ilgili çalışanlarına teşekkür etti. Sözlerine şehitlerimizi anarak devam eden Başkan Ergün, “Bölücü terör örgütüne karşı kahraman ordumuz, gerek yurdumuzda gerek de sınırlarımızın ötesinde operasyonlar yürütüyor. Öncelikle yürütülen operasyonlarda şehit düşen kahraman evlatlarımızı saygıyla anıyor, yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Pençe-Kilit harekatı bölgesinde de terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehadete eren hemşerimiz, kahraman evladımız Reşat Ergin’i geçtiğimiz Cumartesi günü sonsuzluğa uğurladık. Ruhu şad olsun. Rabbim, vatanımızın bütünlüğü için görevde olan güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah, yardımcıları olsun” dedi.
Hayatını Kaybedenleri Andı
Başkan Ergün, yakın zamanda yaşama veda edenleri de unutmadı. Ergün, “Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Köprübaşı ilçemizde görev yapan personelimiz Nazan Ceylan'ın ve Salihli ilçemiz Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ayhan Gezdir’in vefat etmesi de bizleri derinden üzdü. Merhuma ve merhumeye yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun. Elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Akhisar Belediyesi personeli Cemal Saka’ya ve geçtiğimiz hafta yaşama veda eden Muhtarlık İşleri Daire Başkanımız Ergün Aksoy'un kıymetli annesi Emine Aksoy’a da yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in yengesi Elif Çelik ve Meclis Üyemiz Mustafa Ercan Bilgiç’in kıymetli babası Fahri Bilgiç hakkın rahmetine kavuştu. Ömer Faruk Çelik başkanımıza ve meclis üyemiz Ercan Bilgiç’e bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun” diye konuştu.
Soma’ya Geçmiş Olsun
Soma ilçesinde meydana gelen orman yangını nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta sonu Soma ilçemizde meydana gelen orman yangını nedeniyle de Soma ilçemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu yangının son olmasını temenni ediyor, yangınla mücadelede görev alan tüm ekiplere hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Muharrem Ayını Kutladı
Muharrem ayına da değinen Başkan Ergün, “Müslümanlık için manevi değeri önemli olan Muharrem ayındayız. Bu vesileyle bu mübarek ayın tüm Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Kahraman Atalarımıza Anma
Başkan Ergün, “Ağustos ayında Türklere Anadolu’nun kapılarının açıldığı 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’nden; 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz’a kadar kahraman atalarımızın yazdığı önemli destanlar var. Bu vesileyle Alparslan’dan Osman Bey’e, Fatih Sultan Mehmet’ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar tüm atalarımızı ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum” diye konuştu.
Eren Bülbül’ü Unutmadı
Konuşmasında kurtuluş günlerini de kutlayan Başkan Ergün, “30 Ağustos’ta Demirci ilçemizle başlayıp 8 Eylül Manisa’mızın kurtuluşu ile devam eden ve 13 Eylül’de Soma’nın kurtarılmasıyla Manisa’mızın düşman postallarından temizlenmesinin yıldönümü dolayısıyla Manisa’mızın ve tüm ilçelerimizin kurtuluş yıldönümlerini de şimdiden tebrik ediyorum. Bu sene inşallah konserlerimiz ve etkinliklerimizle birlikte görkemli bir şekilde kurtuluş günlerimizi kutlayacağız. Bu bağlamda, 5 yıl önce yani 11 Ağustos 2017'de, PKK’lı hainler tarafından alçakça şehit edilen Eren Bülbül evladımızı ve O’nu korumak için canını ortaya koyan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i de rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim