MHP İl teşkilatının Şehzadeler Park’ta verdiği kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İl Başkanı Murat Öner, MHP MKYK Üyesi Mehmet Ödevli, ilçe başkanları ve partililer katıldı.   

Toplantıda önemli açıklamalar yapan Başkan Cengiz, yeni imar planıyla birlikte Manisa’nın en büyük problemlerinden biri olan Gediz Kavşağının yeniden planlanacağını söyledi.  Başkan Ergün, hızlı tren hattının da Manisa sınırlarına girdiğini hatırlatarak, istasyonun yeni garaj yanında olacağını söyledi.  

Ergün, Manisa OSB’de 6.kısmın alt yapı çakışmalarının tamamlandığını, arıtma tesislerinin ise yıl sonuna kadar hazır olacağını belirterek, önümüzdeki 2 yıl için yeni fabrikaların devreye girmesiyle birlikte Manisa’nın nüfusunun 450 binden 600 bine çıkacağını ifade etti. Ergün, bu nedenle 33 yıldır yapılamayan imar planının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Ergün’ün ardından MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımızla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımızla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz"

Ayrıntılar geliyor…

Editör: TE Bilişim