Manisa Adalet Sarayı içinde bulunan Manisa Barosunda gerçekleşen Dilek Akgün Kaval Kütüphanesi ve avukat çalışma ve dinlenme ofisi açılışına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Manisa Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Mahir Sağlam, anne ve babası Ahmet-Narin Akgün ve yakınları katıldı. Açılışta duygusal anlar yaşandı. 
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, yeni adli yılın tüm yargı mensuplarına ve avukatlara, yargıda adalet arayan herkese hayırlı olmasını diledi. Karadeniz, “Bu kütüphanenin vefat eden Avukat Dilek Akgün Kaval adına verilmesi vefa açısından önem arz ediyor” dedi. Karadeniz, çalışma ve dinlenme ofislerinin hayırlı olmasını diledi. 

Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü! Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü!

Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, “Manisa Barosu olarak anlamlı bir günde bir açılışı yapıyoruz. Adaletin hakim savcı ve avukatlardan kurulu üç sac ayağının mücadelesi ve birlikte tecelli edeceğine olan inancımızla birlikte adli yıl açılışını gerçekleştirdik. Bugünde yol arkadaşlarımızdan kıymetli meslektaşımız mesleği yaptığı süre boyunca saygısı ve nezaketiyle meslektaşlarımızın gönlünde taht kurmuş biridir. Manisa Barosuna çok büyük gayreti ve çabası vardır. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu da birer konuşma yaparak Dilek Akgün Kaval’ı saygıyla andılar, kütüphanenin hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından Vali Karadeniz ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti, kütüphaneyi ve çalışma ofislerini inceledi.

Editör: TE Bilişim