Manisa’da amatör sporcular belediyelerin yanı sıra duyarlı iş adamlarının desteğiyle ayakta duruyor. Yunusemre’ye bağlı Düzlen köyünün gençleri, muhtar Mustafa Satıcı’nın da desteğiyle iyi bir takım olma yolunda ilerliyor.

Takıma bir destek de Barem Otomotiv’den geldi. İş adamı Turan inanlı, Düzlenspor’lu gençlere forma ve sponsorluk desteği verdi.

Formalar Ertuğrul Dilek Tesislerinde düzenlenen törenle Turan İnanlı ve Barem Otomotiv çalışanları Turhan Düden ile Orkun Barman’ın katıldığı mini törende 18 adet forma muhtar Mustafa Satıcı’ya teslim edildi.

Formaları giyen Düzlensporlu futbolcular ilk hazırlık maçına çıktı.  

Düzlen Mahalle Muhtarı Mustafa Satıcı, “Takıma verilen destek bizi memnun etti. Mahallem ve köyüm adına Barem Otomotiv’in sahibi Sayın Turan İnanlı’ya teşekkür ederim.” dedi.

Turan İnanlı ise spor yapan gençlerin kötü alışkanlardan uzak kalacağını hatırlatarak, “Bu desteği sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak görüyoruz. Gençlerimize desteğimiz bundan sonra da devam edecek. Başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Düzlenspor, 7 Kasım Pazar günü başlayacak olan Yuntdağ Cup 5 turnuvasında mücadele edecek. Teknik Sorumlu Rafet Satıcı öncülüğünde maçlara hazırlanan Düzlanspor’da hedef turnuvada şampiyon olmak.

Editör: TE Bilişim