Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'a gönderdiği mektupta, Demirci'ye yaptığı ziyaretin mutluluğunu ve hemşerilerinin gösterdiği ilgi ve alakan duyduğunu memnuniyeti anlatan Bakan Pekcan, yoğun gündeminin arasında Demircili hemşerilerinin sevgisini ve duasını her zaman yanında hissettiğini belirtti.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pehcan, mektubunda şu ifadelere yer verdi:
"23 Şubat 2019 Cumartesi günü, doğup büyüdüğüm topraklarda güzel memleketimde, gerçek Anadolu ruhunu taşıyan siz hemşehrilerimin huzurunda bulunmakla bahtiyarlığın en büyüğünü bir daha tattım. Sizlerle buluşmuş olmaktan duyduğum heyecan ve mutluluğu tarif edebilmek oldukça zordu. Bana ve ekibime gösterdiğiniz candan misafirperverliğinizle şeref duydum.
Buradan aldığım değerleri hep aklımda tutarak sizlere hizmet etmek niyetindeyim. Bu yolda sizlerin desteklerini ve dualarını her daim beklediğimi özellikle hatırlatmak isterim. Allah'tan bu görevde ve hizmet yolculuğunda beni, sizlere karşı mahçup etmemesini niyaz ediyorum.
Yoğun gündem sebebiyle, çoğu zaman yanınızda olmasam da Demircili hemşehrilerimi daima yanımda hissedeceğim.
Bu vesileyle sizlere sıcak misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle."

BAKANIMIZIN YANINDAYIZ
Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizin kıymetlisi hemşerimiz Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan geçtiğimiz haftalarda ilçemize gelerek hemşerilerinle buluştu. Demirci'mize gelerek hasret gideren Bakanımız, İlçemize de yeni yatırımların da müjdesini verdi. Bakanımızın her daim yanındayız. Allah yolunu açık etsin, yar ve yardımcısı olsun "dedi.

Editör: TE Bilişim