Milli Sporcuların çalışmalarını gerçekleştirdikleri salonu ziyaret eden Vekil Kıvırcık’ı burada Milli Sporcular Nihatcan Gül, Ahmet Meriç Turmamış, Mehmet Utku Çırak karşıladılar. 
Sporcular ile birlikte spor salonunu gezen ve İslami Dayanışma Oyunları’nda derece kazandıkları o anları onlarla birlikte  izleyen Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık; 
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliğini ve değerini anlamış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmış ve onu bir vatan görevi saymış olmak” demektir sözünü hatırlatarak  şu açıklamalarda bulundu: 
“Başta  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetimiz olmak üzere, tüm Manisalılar olarak spora ve sporcuya vermiş olduğumuz önem ile yapmış olduğumuz yatırımların meyvelerini son yıllarda toplamaya, sporun her alanında başarıdan başarıya koşmaya başladık. İşte bunun en güzel örneğini de Nihatcan Gül, Ahmet Meriç Turmamış ve Mehmet Utku Çırak kardeşlerimiz bize yaşattılar. Burada da gördük ki; çok çalışmayı disiplinle ve ekip uyumuyla birleştirmişler. Kendilerini tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Milli Sporcular da  ziyaretleri ve kendilerine vermiş oldukları destekler için AK Parti Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’a teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti

Editör: TE Bilişim