Ak Parti Yunusemre Meclis Üyesi Hamza Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:   

Aylardır yörem, temsil ettiğim partim ve gidişattaki aksaklıklar ve yöremin eksiklikleri ile ilgili çok platformlarda yazılıp çizildi.
Bu zamana kadar suskunluğum sadece hem takip hem devam eden hizmetlerin aksamaması hem inanmış olduğum ömrümün yarısını uğruna feda ettiğim davam zarar görmemesi hem de yol arkadaşlarımın incinmemesi içindir.
Bu süreçte ilçe yönetiminden gelen bir meclis üyesi olarak partim be belediyeden gelen talep takip ve istekleri 7/24 maddi ve manevi olarak çözmeye çalıştım.
Halkla belediye ve yönetim arasında kendimi feda etme pahasına köprü oldum.
Yörem yöneticilerinden, muhtar arkadaşlardan, mahalle başkanları, dernek başkanları ve halk tarafından gelen hiçbir ihtiyaç ve taleplerini önüme çıkan imkansızlıklara rağmen tüm gücüm ve bana inanan etrafımla hallettim.
Bu zamana kadar tüm etraf tarafından hakaret ve küfürlerle anılan yöneticilerimin bile yapması gereken yükümlülüklerini bile davam zarara uğramaması İçin üstlendim.
Fakat imkansızlıklar kapısından herkesin geçmesi zor olduğu gibi benimde geçmem zordu ama bahaneler değil çareler aradım buldum.
Belki yöremin bizden tabularımızı yıkmak ve yönetimle alakalı olan beklentilerini gerçekleştiremedim yöremden ileri gelen yöneticileri ve bana inanan halkımın sitem ve hatta kırgınlıklara varan isteklerinizi bilmiyor değilim.
Belediye bazı vasıfsız Kişilere verilen imtiyaz ve imkanlarla bana verilen yetki aynı değildi.
Ayrıca zamanında yöreme gitmeye bile cesareti ve yüzü olmayan danışmanı olduğu başkanın seçilmemesi için her türlü etkinliği düzenleyen zatla bile başkanla aralarını yapmak İçin kendim kötü olma pahasına araya girdim.
Başkan’ın umudu kalmamasına rağmen inandığım dava uğruna gidecek olduğu mahalleleri gitmeden önce herhangi bir muhalif ve gerginlik oluşmaması İçin üç saat önceden ekip arkadaşlarımı gönderip belki yerine getiremediğim vaatlerim olmuştur.
Kendisine verilen geçici yetkiyi saltanat zannedip kendi EGO’su uğruna kimi şahısları basamak yapma pahasına iflasına ve akabinde kalp krizine sebep olan hatta yöremin muhtarları tarafından hakarete uğrayan şahıslara bile davam dedikodulara meyil vermesin diye set oldum.
Ahde vefayı kutsalım saydım AYNAYA baktım vefasızlıktan ve hakaretten başka bir şey göremedim.
Yöremin ve gençliğimiz için
Bir masa yıkılacaksa o BEN
Bir kişi yanacaksa o BEN
Bir kişi feda edilecekse o BEN olacağımı
bilenlerdensiniz.
Yaşantım ve davam adına halkımın yöremin karşısına yüzüm kızaracak ve bana inanan ve örnek alan gençliğe kötü örnek olacak hiçbir davranışım olmadığını inanıyorum.
Emanetimi bırakacağım gençliğe tek tavsiyem ben hiçbir zaman eğilmedim sizlerde eğilmeyin hakkınız olanı bizler gibi yedirmeyin.
İNANIN SAVAŞIN BİRGÜN SİZİ SİZ YÖNETECEKSİNİZ.

Editör: TE Bilişim