"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

Adalet Partisi Manisa İl Başkanı Şule Çimtosun, kendilerini il başkanlığına layık gören Genel Başkan Vecdet Öz’e teşekkür etti. Çimtosun, Adalet Partisi olarak hizmet için yola çıktıklarını açıkladı. Çimtosun, “Manisa’nın kalkınması ve hizmet için hep birlikte çalışmalıyız. Manisa’da ve ilçelerinde güzel hizmetlere imza atacağız. Bizler sorun değil çözüm siyasetindeyiz” dedi. 
Parti il binasını açan Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Manisa’nın Adalet Partisi için önemli bir il olduğunu kaydetti. Öz, “Manisa, Adalet Partisi’nin eski kalesiydi. Adalet Partisi’ni yine Manisa’da güçlü bir hale getireceğiz. Adalet Partisi 76 senelik tarihi bir misyonu olan bir partidir. 76 yıllık tecrübenin bugün ne kadar önemli olduğunu Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında yaşananlardan sonra daha belirgin hale gelmiştir. Tecrübe siyasette çok önemlidir” dedi.

Editör: TE Bilişim