HABER: Ahmet ÜNSAL

Yetiştirme Yurdundan yıllar önce ayrılan ve devletin çeşitli kademelerinde görev alan Bülent Ecevit, Ali Yaman önderliğindeki 100 kişilik ekip günlerce yaptıkları iftar sofrası hazırlığını sağanak yağmur nedeniyle İsmet İnönü Kız Meslek Anadolu Lisesi sınıfları ve koridorlarında oluşturdu.
1000 kişilik katılımın gerçekleştiği ‘Kardeşler buluşması iftarına’ Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici,Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri müdürü Güngör Bozlak, Şehzade ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay İsmet İnönü Kız Meslek Anadolu Lisesi Müdürü Okan Şahin, İzmir Bornova Yurt-Der Başkanı Erdal Elmalı, Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Seda Evra Satan, Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kavas, Yunusemre Belediye Başkanı yardımcısı Sevinç Kibar, Çocuklara burs veren ve gönüllü anne Reyhan Altıntaş, gönüllü anneler ve halen yurtta kalan 150 öğrenci ile geçmişte Yetiştirme Yurdunda kalanlar katıldı.
‘Mercimek çorbası, göveç, pirinç pilavı ve Revani tatlısı’ menüsü yurttan ayrılan deneyimli ahçı Celal Bayar İsel’in ellerinden çıktı.
İftar yemeğinin ötesinde pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştirilemeyen iftarda bol bol hasret giderildi. İftarın sonunda ise Sofra duası Mesut Şimşek tarafından gerçekleştirildi. Davetliler Çayların içilmesinin ardından okulun konferans salonundaki İlahi dinletisine katıldılar.
İftarın düzenlenmesinin öncülüğünü üstlenen Bülent Ecevit ve Ali Yaman “Biz yıllardır bu geleneğin sürdürülmesi için çaba harcıyoruz.Bereketli iftar soframızın kurulmasına, kardeşlerimizin bir araya gelmesine katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.Bizleri kırmayıp iftarımızı onurlandıran valimize,milli eğitim müdürümüze ve diğer kurum müdürlerine de teşekkürlerimizi iletiyoruz.Bundan sonra farklı etkinliklerde sık sık bir araya geleceğiz.Çünkü bizler etle tırnak gibiyiz” dediler.

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

Editör: TE Bilişim