Manisa’nın eğlence ve alış veriş merkezi 45 Park, çocuklar için çok anlamlı bir adım attı. Yeni uygulama ile 45 park bünyesinde yeni açılan çocuk eğlence merkezinde hafta içi her gün 100 çocuk ücretsiz misafir edilecek.  

45 Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lale Erdoğan Tunçer ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş protokol imza attılar. 45 Park ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak proje yürütecek. 

İmza töreninin ardından açıklama yapan Lale Erdoğan Tunçer, çok mutlu olduklarını belirttti. Tunçer, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 45 park arasında hazırlanan protokolü karşılıklı imzaladık. 45 Park bünyesinde yeni açılan çocuk eğlence merkezimizde hafta içi her gün 100 çocuğumuzu misafir edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Aile Birlikleri, okul yönetimleriyle birlikte işbirliğimizi kartopu gibi büyümesi dileğiyle…” diye konuştu.  
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş da Lale Erdoğan Tunçer’e bu anlamlı iş brliğinden dolayı teşekkür etti.  

Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak

 
 

Editör: TE Bilişim