Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi

45 Park AVM bünyesindeki Köfteci Yusuf’ta 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ağırlandı. 45 Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lale Erdoğan Tunçer ve eşi Rıza Tunçer, basın mensuplarına özel ilgi gösterdi. 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Manisa’da çeşitli kurumlarda görev yapan gazetecilerin yanı sıra ailenin yakın dostlarının katıldığı yemekte gündeme dair sohbetler edildi, çaylar içildi. 
Oldukça keyifli geçen gecenin sonunda Başkan Ali Filizkan, Tunçer Çiftine bu jestlerinden dolayı teşekkür etti. 
Lale Erdoğan Tunçer ise basın mensuplarının çok anlamlı ve önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, gece gündüz demeden koşturan basın mensuplarının her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. 
Tunçer, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, Manisa'mız ve ulusal medyamızın basın emekçilerini 45 Park'ta ağırladık. Bu özel gün nedeniyle bir kez daha tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. 

Editör: TE Bilişim