SNS FUARCILIK, ORGANİZASYON, TANITIM

Firma Kodu #744
Sektör Diğer
Adres 2. ANAFARTALAR MAH. HALİL ERDOĞAN CD. MANİSA BŞB FUAR MERKEZİ
URL https://snsfuarcilik.com.tr/
Şehir/Eyalet Masallı
Eklenme Tarihi 03.03.2023

HAKKIMIZDA

İlk fuar organizasyonunu 1995 yılında gerçekleştirmiştir. TOBB Yurtiçi Fuar Düzenleme Yetki Belgesi sahibidir. Bu güne dek 124 adet fuar düzenlemiştir. 

2006 yılında İzmir Şubesi faaliyete geçmiştir.  O günden bugüne, Dekor Stand markası ile sektöre alt yapı hizmeti sunmaktadır.  Bir yandan  octonorm ve maksima modüler stand envanteriyle yurt çapında bir çok fuara teknik destek verirken öte yandan özel tasarım stand projeleriyle fuar katılımcılarına çözüm ortağı olmaktadır. 

2008 yılından beri Manisa BŞB Fuar Merkezi’nin işletmecisidir. Yaklaşık 25 yıldır bir çok festival ve şenlik organize etmiş, bunların kapsamında sayısız konser, gösteri , dinleti vb.  etkinlikler düzenlemiş, belediyelere anahtar teslim konser organizasyon hizmeti sunmuştur.  

2010 yılında SNS Sahne sanatlarını hayata geçirmiş, biletli konserler, tiyatro oyunları,  sahne showları organize etmeye başlamış ve birçok önemli sanatçının turne organizatörü olmuştur. Bu kapsamda  Anadolu Ateşi, Erdal Beşikçioğlu gibi isimler ilk akla gelenlerdir. 

2017 yılında ise kendi prodüksiyonlarını gerçekleştirmeye başlamıştır.  İlk prodüksiyonu, Yücel Erten tarafından uyarlanan ve yönetilen Azizname'dir. Bu oyun, 2 sezondur kapalı gişe oynamaktadır.  SNS halen, Manisa, İzmir ve İstanbul’da ofisleri bulunan, genç, dinamik ve kalabalık bir kadroyla faaliyetlerini sürdüren, sektördeki her yeniliği takip eden, çeyrek asırlık deneyime rağmen amatör ruhunu kaybetmeksizin, her türlü projeye profesyonelce yaklaşan bir şirkettir.

Bunlar da ilginizi çekebilir