ESKİŞEHİR’E GİTMEYEN KAF KAFLI OLSUN!   Manisaspor Pazar günü tarihindeki en önemli maçlardan birisini oynayacak. Rakip Konyaspor. Maç Eskişehir’de… Sıradan bir maç değil bu! Manisaspor kazanırsa şehrin bir rüyası gerçek olacak. Süper Lig’de iki takı

ESKİŞEHİR’E GİTMEYEN KAF KAFLI OLSUN!  

Manisaspor Pazar günü tarihindeki en önemli maçlardan birisini oynayacak. Rakip Konyaspor. Maç Eskişehir’de…

Sıradan bir maç değil bu! Manisaspor kazanırsa şehrin bir rüyası gerçek olacak. Süper Lig’de iki takımla temsil edileceğiz. Bu müthiş bir raslantı! Müthiş bir şans! Tarzan-Akigo kardeşliği için harika bir fırsat!

Tabi bütün bunlar Pazar günkü maçı Manisaspor’un kazanmasına bağlı. Peki ya kaybederse? Bunu aklımdan bile geçirmek istemiyorum. Ancak bu da bir ihtimal… Benim bu durumda tek bir düşüncem var. Manisaspor bu şartlarda kazansa da kaybetse de helal olsun. Bir değil, bin kez helal olsun…

Bu yönetim, bu futbolcular ve teknik heyet yapılabilecek her şeyi yaptılar. Ve Pazar günü bu takım, play-off’ta final maçına çıkacak. 90 dakika sonunda futbolun adaleti tecelli edecek. Kısacası Allah’ın dediği olacak.

Buna kuşku yok.

Pazar günü Eskişehir’den hangi sonuçla dönerlerse dönsünler onları alkışlayalım. Çünkü bu şehir sene başında Süper Lig’e geri dönüşü ihtimaller arasında görmedi, buna inanmadı. Bugün final oynuyorsa, alkışı hak ettiler. O halde alkışlayalım… Ama oturduğumuz yerden değil, yok yok Manisa’dan da olmaz… Eskişehir’de, onların duyabileceği şekilde, o statta olalım. Avuçlarımız patlayıncaya kadar, sesimiz kısılıncaya kadar takımımızı destekleyelim. Bu çocuklar fazlasıyla hak ediyor.  

Eskişehir yeni başlangıçlar için Manisalıları bekliyor… Siyasetçisi, esnafı, işçisi, bürokratı, hatta ev hanımları...

Manisasporlu taraftarlar stattaki tüm seyircileri harekete geçirmek için “Kaf Kaf” taktiğini kullanır. Ayağa kalkmayan “Kaf Kaflı” olsun… Duymuşsunuzdur mutlaka. İşe de yarar. Ben de bu taktiği kullanmak zorundayım. Pazar günü imkanı, zamanı olup da Eskişehir’e gitmeyen Kaf Kaflı olsun!