Manisalıların özlemle beklediği 27. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, 8 Eylül Salı günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açacak. Covid 19 tedbirleri kapsamında SNS Fuarcılık tarafından büyük bir titizlikle organize edilen fuara maskesiz giriş yapılmayacak. Ayrıca ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uyması sağlanacak. Fuarda beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden bir çok firma yer alacak.

YENİLİK MOBİLYA'DAN FUARA ÖZEL İNDİRİM

Manisa'da Avnigemicioğlu Caddesi üzerinde hizmet veren Yenilik Mobilya da Mesir Fuarı'na katılacak. Genç odası, yatak, baza, sandalye, sehpa çeşitleri Fuar Merkezi'nde sergilenecek. Yenilik Mobilya fuara özel çeşitli indirimlerde bulunacak. Fuarda Yenilik Mobilya'nın tüm ürünlerinde yüzde 20 indirimin uygulanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde, 8 Eylül Salı günü başlayacak fuar, 13 Eylül Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.30 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim