Manisa'da hizmet veren Volkswagen Demoto, araç sahiplerine sağladığı kolaylık ve fırsatlarla takdir topluyor. Volkswagen Demoto Servis Müdürü Aytuğ Aladağ, kaskoda sağlanan kolaylıklar hakkında hakkında bilgi verdi. 

Volkswagen Demoto Servis Müdürü Aytuğ Aladağ, şunları kaydetti:

''Kasko primleri zorunlu trafik sigortasına oranla daha yüksek ama kaskonun teminat kapsamı, zorunlu trafik sigortasına göre daha geniştir. Bazı durumlarda araçtaki maddi hasar, bir yıllık kasko priminden çok daha yüksek olabilmektedir. O yüzden biz müşterilerimize her zaman kasko yaptırmalarını da öneriyoruz. 

Volkswagen Kasko’nun da birçok avantajı bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, ücretsiz çekici hizmetinden yararlanabilirler. Volkswagen Kasko sayesinde onarım sürecinde müşteriye ücretsiz ikame tahsis edilir. Uzman ekibimiz sayesinde araç fabrika standartlarında onarılır ve ilk günkü sağlamlığında kalır. Üstelik %100 orijinal parça kullanımı ile Volkswagen’leri Volkswagen olarak kalır ve 2. el değeri korunmuş olur.

Bu avantajlardan yararlanmak ve ‘Keşke’ dememeleri için tüm Volkswagen sahiplerini Demoto Volkswagen Yetkili Bayi’sine bekliyoruz.''

Editör: TE Bilişim