Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi Rahmanlar mahallesinde bulunan tarımsal sulama tesislerinde bakım, onarım ve tamirat işleri yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi ilçesi Rahmanlar mahallesinde bulunan tarımsal sulama tesislerinde Kırsal Alan Yönetimi Şube Müdür vekili Duran Akdağ ve ekipler tarafından incelemede bulunuldu. Tarımsal sulama tesislerinde yapılan incelemede üreticilere daha iyi hizmet adına yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, yapılan tesisten 21 çiftçinin faydalanacağını ve 150 dekar arazinin sulanacağını belirterek, yapılan çalışma ile tarımsal sulama tesisinin bakım ve onarımının yapıldığını söyledi. Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile 17 ilçede hizmetlere hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.
Kaynak: iha