Manisa, Kamu Bankaları kredi kullanımının en yüksek olduğu 25 il arasında yer aldı.

25 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya, Gaziantep, Adana, Kocaeli, Denizli, Mersin, Kayseri, Hatay, Balıkesir, Manisa, Aydın, Kahramanmaraş, Samsun, Muğla, Tekirdağ, Erzurum, Eskişehir, Diyarbakır, Şanlıurfa, Sakarya olarak açıklandı.

İl, özel banka kredisi kullanım tutarı yüksekliği bakımından iller sıralamasında Manisa'da yer aldı.

Özel Banka kredi kullanımının en yüksek olduğu 35 il; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Denizli, Kocaeli, Adana, Konya, Mersin, Muğla, Kayseri, Hatay, Manisa, Tekirdağ, Samsun, Aydın, Balıkesir, Kahramanmaraş, Eskişehir, Diyarbakır, Sakarya, Trabzon, Şanlıurfa, Ordu, Afyonkarahisar, Edirne, Malatya, Çanakkale, Zonguldak, Çorum, Van, Erzurum, Rize şeklinde sıralandı.

Manisa özel ve kamu bankaları kredileri toplamında iller sıralamasında da yer aldı. Toplam kredi kullanımının en yüksek olduğu ilk 30 il, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Konya, Denizli, Adana, Mersin, Kayseri, Hatay, Muğla, Manisa, Balıkesir, Tekirdağ, Samsun, Aydın, Kahramanmaraş, Eskişehir, Diyarbakır, Sakarya, Trabzon, Şanlıurfa, Erzurum, Afyon, Çorum, Malatya ve Ordu olarak bildirildi.

Editör: TE Bilişim