Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri eğitim ve öğretim alanında da özel avantajlar elde etmeye devam ediyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu almış olduğu karar ile Manisa’da eğitim ve öğretimin öncü isimlerinde İzmir Özel Türk Kolejiyle Oda üyelerinin birinci derece yakınlarının faydalanacağı özel indirim protokolüne imza attı.
 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve  İzmir Özel Türk Koleji (İTK) Manisa Kampüs Müdürü  İsmail Takmak, tarafından imzalanan protokol ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin birinci dereceden yakınlarına 3 yaş, 4 yaş ve 5 yaş anaokulu sınıflarında geçerli yüzde 15 oranında indirim uygulanacak.
 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan İzmir Özel Türk Koleji (İTK) Manisa Kampüs Müdürü  İsmail Takmak, ‘İzmir Özel Türk Koleji olarak, Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan, Manisa ekonomisine yön veren bir kurum ile protokol yapmak bizler için çok önemli. Bütün Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini kurumumuzda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyarız. Sağlayacağımız indirimlerle, kolaylıklarla ilgili desteğimizin bilinmesini isteriz. Bizlere bu imkanı tanıtan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine kurumum adına teşekkür ediyorum’ dedi.
 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine özel  avantajlı protokollere imza atmaya devam ettiklerini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Öncelikle şunu söylemekte fayda görüyorum. Bizler kurumlarla bu tür protokollere imza atarken seçici davranıyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kurumsal bir yapı. 1871’den bugüne kadar devam ettirdiği bir çizgi var. Hem imparatorluğun son döneminde, hem de Cumhuriyetin ilk kuruluşunda, Cumhuriyetin kalkınma yıllarında bu çizgisini devam ettirmiş. Bu çizgisini devam ettirirken, biz protokol yaptığımız bütün paydaşlarımızın temel niteliklerini irdeliyoruz. Yoksa sadece bir imza, bir protokol, bir görsellik ortaya koyma gibi bir düşüncemiz yok. Her zaman şunun bilinmesinden yanayız. Bütün gelen heyetlere ve protokol imzaladığımız paydaşlarımıza da şunu söylüyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı Manisa’dan aldığınız zaman Manisa 80-90 bin nüfuslu tipik bir Anadolu kenti özelliğinden başka hiçbir özelliği taşımaz. Eğer Manisa, Avrupa’nın en iyi yatırım kenti olarak anılıyorsa, Dünyada yatırım yapılacak 10 Organize Sanayi Bölgesi içerisinde anılıyorsa bunların hepsinin altında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın imzası vardır. Bir milletin eğitimi ve eğitimdeki kalitesi, o milletin geleceğini yönlendirir. Cumhuriyetin kuruluş felsefesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim ile ilgili ortaya koyduğu değerler, aynı zamanda bizim de sahiplendiğimiz ve sonuna kadar savunduğumuz değerleri oluşturuyor. Bu bağlamda baktığımız zaman İzmir Özel Türk Koleji’nin Atatürk İlke ve İnkılaplarını, Cumhuriyetin temel niteliklerini ve Ülkemizin yarınlarına taşınması konusunda bir değer olduğunu kabul ediyoruz. Cumhuriyetimizin ilerideki yıllarda en büyük karşılaşacağı sorunlardan bir tanesinin eğitim olduğunu düşünüyoruz. Artık Avrupa Endüstri 4.0 dijital dönüşüme geçti.  Japonya bunun 5’inci boyutuna başladı. Biz bu ülkelerle yarın aynı kulvarlarda rekabet etmek istiyorsak öncelikle bizim var oluş sebebimizin çocuklarımız ve eğitim olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda da çizgisinden de taviz vermeden eğitimdeki kalitesini sürdürdüğü için İzmir Özel Türk Koleji’ni tebrik ediyor, protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Editör: TE Bilişim