Organize bölgesi girişinde 2017 yılında Belgin Şentürk ve Tayfun İriz ortaklığı ile Belta Plastik firması kuruldu. Kurdukları işletme sayesinde Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, Aliağa Organize, Akhisar Organize, Kemalpaşa Organize, Pınarbaşı Organize Sanayi Bölgelerindeki firmalardan gelen çöp konteyneri, plastik kasalar, soyunma dolapları gibi talepleri değerlendirerek tedarik konusunda çözüm ortaklığı yapılıyor.

İşletme ortaklarından Belgin Şentürk, “27 yıllık çalışma hayatım var. İşletmemizi kuralı, 5 yıl oldu ortağımla beraber bu girişimimizihayata geçirerek kendi işimizi yapma fırsatı doğdu. Son kullanıcıya tedarikçilik yapan firmalara da fabrikalara, hizmet veriyoruz. Çöp konteyneri, plastik kasalar, soyunma dolapları, metal gruplarına proje bazlı ürünler imalatı yapan firmalarla bayilik ve çözüm ortaklıklarımız mevcuttur. Müşterilerimizden gelen taleplerin hepsini değerlendirmeye çalışıyoruz. Yani tedarik kısmında bütün firmalardan ne talep ediliyorsa hızlı tedarik ederek hizmet veriyoruz. Özellikle plastik kasa ağırlıklı, avadanlık, soyunma dolapları, dosya dolapları, çalışma tezgahları bizden en çok talep edilen ürünlerin başında geliyor. İş güvenliği ve 5S uygulamaları kapsamında atık kutuları geri dönüşüm için çöp ayrımını yapıyor firmalar, plastik kağıt, metal, cam gibi geri dönüşüm ürünlerini ayırmada kullanılan konteynerların satışı, Tekerlekli konteynerler, gıdaya uygun kasalar taşırken ve depolarken düzen dizayn yapılması için gelen talep ve önerileri değerlendirerek dünyadaki yenilikleri takip ederek tüketiciye uygun nitelikte doğru çözümler sunmaktayız. Günümüz itibariyle firma olarak yegâne hedefimiz ulusal ve uluslararası piyasadaki müşterimize en iyi hizmeti vererek müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde sağlamaktır. Satış öncesi ve satış sonrası müşterinin yanında olmak en öncelikli hedeflerimizdendir. Plastik metal ürünlerinde her türlü teknik çözümler için yanınızdayız” dedi. 

Tayfun İriz ise, “2017’te kurduğumuz Belta Plastik, firmamızın daha önce lokasyon olarak OSB’ye uzak olmasından dolayı yeni işletmemize taşındık. Fabrikaların genelde tedariğini sağlıyoruz. Ağırlıkla plastik ve metal olmak üzere. Fabrikaların istek ve ihtiyaçları karşılıyoruz. Tedarik olarak artık branşımızı aşmış bulunmaktayız. Plastik metalden ziyade biz burada fabrikaların hemen ulaşamayacağı, internette gördüğü ürünler hakkında da destek sağlıyoruz. Bize artık resmi internet sitemizden de ulaşılabiliyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim