Özel günlerde kadın üyeleri ziyaret ederek günlerini kutladıklarını ifade eden Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, kadın sayısının meslekte hızla artmasıyla mesleğin de güzelleştiğini kaydetti. Çetin, “Tabi ki bayanlarımızın el atmasıyla kalitemiz yükseldi. Son 5 yılda da çalışan kadın üyelerimizin sayısı yüzde 50 artmış durumda. 70 olan sayımız 100 civarındadır. Kendilerine teşekkür ediyoruz, mesleğimize değer kattıkları için. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu girişimler daha fazla olur. Daha güzel işlere hep beraber imza atarız. Fatma Hanım nezdinde tüm çalışan kadınlarınızın da Kadınlar Gününü kutluyorum. Sağlıklı güzel ömürler diliyorum” dedi.  
Fatma Çiloğlu’nunu aile bütçesine katkı sağladığını kaydeden Çetin, “Fatma Hanımın üniversitede okuyan çocuğu var. biri de lisede okuyor. İki çocuğunu okutmak için mesleğini icra etmektedir” dedi. 
Yaklaşık 2 yıldır eşiyle beraber çay ocağını işlettiğini ifade eden Fatma Çiloğlu ise, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin nezdinde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Çiloğlu, “Bu işi pek yapan kadın yok. Eşimle beraber karar verdik, açtık. Memnunuz, devam ediyoruz. Pek zorluğu yok. İnsanlar çok memnunlar. Özellikle kızlar, bayanlarda geliyor. Olumlu tepki alıyoruz. Her kesimden insanlar geliyor. Bayanlar çekinip gelmiyordu ama şimdi çekinmeden gelebiliyor. Bütün kadınlara tavsiye ederim."

Editör: TE Bilişim