Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 27. kez Manisalılarla buluştu. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Fuarda; beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden firma yer alıyor. Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nca belirlenen Covid-19 tedbirlerinin uygulandığı fuara maskeyle giriş yapılabiliyor. Stantların dizaynı sosyal mesafe ölçülerine göre ayarlandı.  Ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanırken, hijyen koşulları da titizlikle uygulanıyor.


Öndemak Isıtma Sistemlerinin 3 yıl önce Akhisar'da kurulduğunu belirten Özgür Arslanoğlu, Türkiye'nin her yerine satış yapıyoruz. Yakın zamanda yurt dışına açılmayı hedefliyoruz" dedi.

Fuarda kurdukları stantla Manisalılarla buluşan Özgür Arslanoğlu, "Kazan konusunda firmalarda uzun yıllar çalıştıktan sonra, zamanla kalorifer kazanı imalatına başladık. Odunlu-kömürlü modeller, merkezi sistem kalorifer kazanları, sıcak hava kazanları, kümes ısıtma, sera ısıtma ve kurutma kazanları imalatı yapıyoruz. Önümüzdeki sene de pelet ürünleri; pelet sobaları, pelet kazanları da ürünlerimizin arasında yer almış olacak. Böylece her geçen gün kendini geliştirerek devam eden bir Öndemak göstermiş olacağız" dedi.

AZ YAKAN KAZAN ÜRETTİLER

Kazanlarda teknolojik gelişimin her geçen gün arttığını söyleyen Arslanoğlu, "Fuara şu an dört çeşit ürün getirdik. Odunlu kömürlü arkadan stokenli cihazlar getirdik. Ama şu an merkezi sistem kalorifer kazanı ve sıcak hava kazanında imalatımız devam ediyor. Ocak grubuna özellikle çok önem verdik yakıt tasarrufu sağlasın diye. Çok denemelerden sonra ocak grubunu geliştirdik ve şu an az yakan bir kazan imal ettiğimizi düşünüyoruz. Zaten geri dönüşler de müşterilerimizden bu şekilde. Biz firma olarak da verdiğimiz müşterilerimizi 15 gün sonra ziyaret ediyoruz. Kazanı ve tesisatı kontrol edip müşterinin memnuniyetini soruyoruz. Tasarımı da kendimiz yaptığımız için anında geri dönüşümü cihazlarımızda gösterebiliyoruz."

FUARDA TÜM TEDBİRLER ALINDI

Manisalıları Mesir Fuarı'na davet eden Arslanoğlu, "Geçen yıl Tarım Fuarı'na katılmıştık, Mesir Fuarı'na da  bu yıl ilk katılımımız. Gelen müşteriler çok araştırıp da geliyor, ne istediğini bilerek geliyor. Çok iyi fiyat verdiğimiz müşterilerimiz de oldu. Manisalıları Mesir Fuarı'na bekliyoruz. Pandemiden dolayı çekiniyor olabilirler fakat burada bütün tedbirler alınmış, maskesiz dolaşılmıyor, bütün hijyen kuralları geçrli. Herkesi standımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde bugün başlayan fuar, 13 Eylül Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.30 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim