AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Hızlı’ya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Aydemir ve meclis üyeleri eşlik etti.  

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin her daim kendilerine yardımcı olduğunu belirterek “AK Parti ailesi olarak ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları il kongrelerimizi bitirdik. Bu süre içerisinde Mehmet Başkanımız, abimiz bize büyük destek verdi. Hayırlı olsun ziyaretine geldi. Biz de iade-i ziyaret anlamında buradayız. Mehmet Başkanımız daha önce milletvekilliği de yaptı. Benim belediye başkanlığım döneminde de kendisiyle çalıştık. Oradan da belediyeciliğe kısmen aşina ama şu anda belediyeciliği çok iyi bir şekilde götürüyor. Yani bu işin artık tırnak içerisinde söyleyeceğim ama hakikaten hani işin delisi derler ya; ben şahit oluyorum, belediye başkanlığı da yapmış biri olarak Mehmet Abi gerçekten bire bir kendi emeği ile ince eleyip sık dokuduğu işler yapıyor. Yunusemre’de yüzlerce yıl yaşayacak eserler yapılıyor. Buradaki camiler, sosyal mekânlar, bütün yapılan işlerin hepsinin çok özenle yapıldığını görüyorum. Şehzadeler şehri Manisa’mıza yakışır işler yapılıyor” dedi.  Yapılan güzel çalışmalara yeni hizmetleri ekleyeceklerini vurgulayan Hızlı, “Bu anlamda yeni bir dönem başlatıyoruz. Bundan önce yaptığımız işlere bundan sonra önemli çok ilaveler olacak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’yi oluşturmaya çalışıyoruz. Belediyelerimiz ile milletvekillerimiz ile bakanlıklarımız ile bütün kesimlerimiz ve kademelerimiz ile bunu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçi ise “Hepinize nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi ile çok önemli çalışmalara imza attı. Özellikle koronovirüs ile beraber dünyada ekonomik anlamda çok büyük sorunlar oldu. Ama Türkiye koronavirüs sürecini başarılı bir şekilde yönetiyor. Türkiye dünyaya örnek bir sağlık sistemi ile başarılı bir şekilde aşılama yapıyor. Yaza doğru daha da başarılı çalışmalar yapılacak” şeklinde konuştu.  Başkan Çerçi, yerel yönetimler olarak 7 yılda çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek “Pek çok tesisi pek çok hizmeti halkımıza ulaştırdık.  Ulaştırmaya da devam ediyoruz. Şu anda 2600 toplu konut vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Önümüzdeki ay en geç Nisan ayına kadar 1400 konutun ihalesi yapılacak. 2 sene içerisinde onlar sahiplerine ulaşacak ve 4 bin konutu tamamlamış olacağız. 4 bin konut demek 2-3 saniyenizi alıyor, söylemesi çok kolay ama bu binaların projelenmesi, hayata geçirilmesi ciddi bir mesele. Yaptığımız kültür tesisleri, taziye evleri, yol çalışmaları ve birbirinden önemli projeyi hayata geçirdik. Bundan sonra da birçok hizmeti ilçemize kazandırmak amacıyla çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim