Altına yatırım yapanlar ve düşük altın fiyatlarını fırsata çevirmek isteyenler tarafından altın fiyatları son dakika olarak takip ediliyor. Rekor seviyelerinden oldukça uzak bir görünüm çizen altının ons fiyatı geçtiğimiz hafta kritik bin 700 dolar seviyesinin de altına indi. Bugün ise yeniden bin 700 doların üstüne çıkarak 1.712 dolardan işlem görüyor. Ons altına bağlı olarak diğer altın fiyatlarında da dün akşam saatlerinden itibaren yukarı yönlü hareketlenmenin ardından aşağı yönlü seyrini sürdürüyor. İşte günün altın fiyatları..

10 MART 2021 CANLI ALTIN FİYATLARI!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Bir süredir daha uygun olması nedeniyle yatırımcısının gözdesi haline gelen gram altın bugün 420 liradan işleme alınıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Ons altındaki geri çekilmeler sonrası 700 lira barajının altına gerileyen çeyrek altın bugün 685 liradan alınırken 795 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı şekilde önemli bir değer kaybı yaşayan cumhuriyet altını da 3 bin liradaki görünümünden oldukça uzaklaştı. Cumhuriyet altını bugün 2 bin 733 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 2 bin 897 lirada bulunuyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

10 Mart t 2021 tarihinde yarım altın 1371 liradan alış, 1399 liradan satış fiyatıyla işlem görüyor.

CNNTURK

Editör: TE Bilişim