Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı özel yetenek sınavlarına 1.503 aday başvurdu ve bunlardan 1.103 aday sınava katıldı.
Türkiye genelinde en çok tercih edilen spor okulu olan, ülkemizin en köklü ve başarılı okullarının başında gelen MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgemizdeki üniversitelere oranla çok daha yoğun bir başvuru ile karşılaştı.
MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş yaptığı açıklamada; bu yıl 48. kez düzenledikleri özel yetenek sınavlarına müracaatın yoğun olmasını, öğrencilerin eğitim kalitesi ve fiziki imkanlar açısından son derece donanımlı bir fakültede eğitim görmek konusunda çok istekli olmalarına bağladı.
Türkiye’nin en deneyimli, ulusal ve uluslararası spor arenasında görev yapan bir akademik kadronun görev yaptığı MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenci olabilmek için sınavlara giren adaylar, öncelikle online kayıtlarını gerçekleştirdiler. Adaylar online takip sistemi sayesinde, her sınavda aldıkları puan ve dereceleri görme imkanına sahip oldular. 
Ayrıca tüm adayların sınavları, kamera takip sistemi ile güvenli bir şekilde gerçekleştirildi. Sınavlar süresince tüm deneyim ve yetkinliklerini kullanan Fakülte akademik ve idari personeli, çekişmeli geçen sınavlar sonucunda, kadın ve erkek adaylar arasından en başarılı ve en yetenekli öğrencileri Manisa Celal Bayar Üniversitesine kazandırabilmek için gayret ediyorlar.
MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi de sınavlara katılan tüm adaylara ve sınavı gerçekleştiren akademik ve idari personele başarılar diledi.
Başvuru için tıklayın.

Editör: TE Bilişim