DENEME SINAVINDAN Ho(Merhaba)! Şu an okumakta olduğunuz bu sözcük dizelerini az önce bitirmiş olduğum deneme sınavının soruları arasındaki boşluklara yazıyorum. An itibari ile LYS-3 deneme sınavında yazın(edebiyat) sorularımı bitirdim ve 37 dakikam ar

DENEME SINAVINDAN

Ho(Merhaba)!

Şu an okumakta olduğunuz bu sözcük dizelerini az önce bitirmiş olduğum deneme sınavının soruları arasındaki boşluklara yazıyorum. An itibari ile LYS-3 deneme sınavında yazın(edebiyat) sorularımı bitirdim ve 37 dakikam arttı. Yazın sınavının artçısı olarak yani 37 dakika sonra yeryüzbilim(coğrafya) soru yazaklarını(kağıtlarını) dağıtacaklar. Yazın sorularını bitirseniz bile süreniz bitene kadar beklemek zorundasınız. Eee ben de bir yazınsever olarak tezelden bitiriveriyorum ak yazaklar üzerindeki yazın sorularını. Sonrada işte böyle boş kalıyorum. Her neyse öyle işte.

Çok uzun uçurdur(zamandır) hem ben hem de sevgili gönüldeşel devdeşim Harun TOSUN yazamıyoruz sizlere. Neden mi? Tosun’u bilmem ama ben bilimevine(üniversiteye) geçiş sınavına anıklanıyorum(hazırlanıyorum) ve bu sınava çok az kaldı. Bu yüzden soru çözümü ve öğüt(ders) çalışımı dışında pek bir etkinlikte bulunamıyorum. –İlenç(lanet) Olsun! Böyle olsun istemiyorum ama yapmak zorundayım-

Hele şu sınavı bir atlatayım, bilimevine bir gireyim o uçur yapmak için dayanç(sabır) dayanç dayançsızlandığım yüzlerce düşümü bir bir gerçekleştirceğim. Özellikle de Devöğrenci Projemde yeniden çalım çalım çalışacağım ve yeniden etkinkişi durumuna geleceğim.

Ah ah… Ne var biliyor musunuz yurttaşlar? Devöğrenci Projemin değerini şu sınav sürecinde kat be kat daha iyi anlıyorum. Bir tarih yazımına paydaş olduğumu daha erkli bir biçimde ayrımsıyorum ama dedim ya hele şu süreci bir atlatıp bilimevine bir gireyim o uçur daha çok ve daha büyük başarılarda parmakizimi göreceksiniz!

Bu arada siz değerli okuyucularıma bir önerim var. 7den 70e kim olursanız olun Devöğrenci Projesine katılın. Uyanık olursanız 7den 70e diyorum. Çünkü Devöğrenci Projesine katkı sunmak isteyen herkese Devöğrencilerin sevgi kapıları sonuna kadar açıktır.

Unutmayın! Devöğrenciye verdiğiniz her gıdım sevgi ve emek size nice kat fazlasıyla dönüt verecektir.

Haydi Manisa! Kentimizi ve kendimizi her alanda uçurmak için sen de Devöğrencinin Sevgi Seline katıl!

Ekleyek: Evet biliyorum konudan konuya atladım ve bir konu üzerinde yoğunlaşamadım lakin bu kadar oldu ve yazımı burada bitirmek zorundayım çünkü birazdan yeryüzbilim sınav yazaklarını dağıtacaklar.

Kendinize iyi bakın

Kalın sağlıcakla…

SİZİ SEVİYORUZ

-bu arada yanımdaki kız da bitirdi sınavı. sınav yazağına kalp çiziyor ilmek ilmek 15 dakikadır.-

BENİ İZLEYİN:

http://twitter.com/ucandemirbilek

http://facebook.com/ucandemirbilek

Devöğrenci Umutcan DEMİRBİLEK