Demirci OSB'de sona gelindi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Ziyarette heyet tarafından, ilçeye bağlı Sevinçler Mahallesi'nde 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi konusunda bilgi verildi.

Manisa merkez ve ilçelerdeki organize sanayi bölgelerinin tarım ve sanayi alanında önemli bir istihdam oluşturduğunu ve ürettikleri katma değer ile ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Vali Deniz, Demirci Organize Sanayi Bölgesinin Manisa’nın ekonomik gücüne katkı sağlayacağını söyledi. 

Bakan Pekcan talimat vermişti

7 Aralık 2019 Cumartesi günü Demirci'yi ziyaret eden Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan ilçede incelemelerde bulunmuştu.

İlçede açıklamalarda bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için birimlerin harekete geçirmesi konusunda talimat vermişti.

Editör: TE Bilişim