Manisa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde kurulan Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, ilçelerde muhtar buluşmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda son olarak Demirci ilçesinde de mahalle muhtarları ile bir araya gelindi. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve Demircili Mahalle Muhtarları katıldı.

Kanayan Yaralara Neşter Vuruldu

Demircili muhtarların tek tek söz alarak ihtiyaçlarını dile getirdiği toplantının ana konusunu 2 buçuk yıllık süreçte Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı hizmetler oluşturdu. Muhtarlar altyapı ve üstyapı çalışmalarının koordineli bir şekilde sürmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Sıcak asfalt, sathi kaplama, kilit parke taşı döşemeleri, ilaçlama, mezarlık, itfaiye, düğün salonu, üreticiler için yapılan desteklemeler ve fidan dağıtımları, içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarının Demirci’de yıllardır yaşanan sorunlara neşter vurduğunu dile getiren muhtarlar, 2017 yılındaki bekledikleri çalışmaları da dillendirdi.

Yatırımlar Artarak Devam Edecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerine verdiği güç ve destekler ile il genelinde yatırımların artarak devam edeceğini belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, “Demirci’ye 2 buçuk yıllık süreçte ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de en güzel hizmetleri kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Demircili vatandaşlarımızın bundan hiç şüphesi olmasın” diye konuştu. Toplantının tertip edilmesini sağlayan Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli’ye teşekkür eden Arslan, Demirci’nin hak ettiği hizmetleri alacağını dile getirdi.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim