Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kent Merkezi'nin gelecek yıllara da hizmet vereceğini belirtti.
Kent merkezinin Demircili vatandaşların hak ettiği gibi bir yatırım olacağını vurgulayan Selçuk, "Demircimizin ihtiyacına cevap verecek bir yatırım. En üst kat Cumhuriyet Meydanı'na bitişik bir meydanımız olacak. Bir buluşma yerimiz olacak. Bu yatırım Demircimizin marka değerini arttıracak bir güzellikte olacak." diye konuştu.
TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanlığı görevini de yürüten AK Parti Manisa Milletvekili ve milletvekili adayı Uğur Aydemir ise partili olarak ülke sevdalısı olduklarını ifade etti. 
Türkiye'nin 2002'den bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kalkındığını vurgulayan Aydemir, şöyle konuştu:
"24 Haziran'da hep birlikte sandığa gideceğiz. Her türlü şeytani oyunlarını sahaya sürüyorlar. Karşımızda ittifak kurdular. Kim bunlar? CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP. Beş tane benzemez bir araya geldiler. Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar. Biz MHP ve Büyük Birlik Partisi ile beraberiz. Beş benzemezi dışarıdan destekleyenlerde var. Kim bunlar? PKK, FETÖ, Fransa, Hollanda hepsi bir oldular Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar. Durmak yol yola devam. Demirci'de her defasında seçimlerde Manisa'da birinci oldu. 24 Haziran'da bu başarının devam edeceğine inanıyorum. Demirci Belediye Kent Merkezi, Demircimize hayırlı uğurlu olsun." 
Konuşmaların ardından Kent Merkezi temelinin ilk betonu atıldı.
Bin 500 metrekare oturma alanına sahip olacak Kent Merkezi'nin en alt katta kapalı pazar yeri olarak kullanılacağı, binada otopark alanı, market, çocuklar için geniş bir kapalı oyun alanı, yaşam alanına bakan açık teras ve restoranların yer alacağı öğrenildi. 
Törene, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Editör: TE Bilişim