F.Y Mektupta “Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşamayacağım. Onu öldüren ben değilim” diye yazdı.

   Cansel Bağlı cinayeti dosyasından aranan sevgilisi 19 Yaşındaki F. Y., sevgilisinin mezarına gelerek orada içtiği tarım ilacı ile intihar girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri kendilerine “Aradığınız Cansel’in sevgilisi onun mezarına doğru gidiyor” ihbarıyla mezarlığa odaklandı. Ekipler Cansel Bağlı’nın mezarı başına geldiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Jandarma birimleri Serçeler mahallesinde oturan F. Y.yi Cansel’in mezarına kapaklanmış baygın şekilde buldu. Olay yerine 112 ekiplerini çağrıldı. Cansel Bağlı’nın mezarına gelen 112 ekipleri F.Y.’ye ilk tıbbi müdahaleyi yaptıktan sonra Köprübaşı ilçesi Devlet hastanesine kaldırdı.

    F.Y.’ye ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri “Çok miktarda tarım ilacı almış. Durumu çok kritik bu nedenle en yakın hastaneye götürüyoruz” açıklamasında bulundukları belirtildi.

CANSEL’İN SEVGİLİSİ MEKTUP BIRAKTI

Sağlık ekiplerinin tıbbi müdahalesinin ardından F.Y.’nin cebinden çıkan mektupta ise ;
“Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşamayacağım. Onu öldüren ben değilim. Onu öldürenlerin veya cinayeti işleyenlerin babası ve ağabeyi olduğuna inanmıyorum. Cansel’imin katilleri başkalarıdır”

 Cansel Bağlı, cinayetine ışık tutacak olan sevgilisi F.Y.’nin yoğun bakıma kaldırıldığı Köprübaşı Devlet hastanesinde kendisine gelmesinin bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim