Manisa’nın Demirci İlçesi Hüdük mahallesinde babası Mehmet Bağlı ve ağabeyi Akın Bağlı tarafından vahşi biçimde öldürülerek dere yatağına atıldığı iddia edilen Cansel Bağlı’nın mezarı başında tarım ilacı içerek yaşamına son vermek isteyen sevgilisi F. Y. tedavi gördüğü Salihli Devlet hastanesinde yaşam savaşı veriyor. Doktorlar Y.'nin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, bilincinin açıldığı söylediler.
Olay sonrasında önce Köprübaşı Devlet Hastanesine oradan Salihli Devlet Hastanesine nakli gerçekleştirilerek burada Anestezi Yoğun bakıma alınan ve bilinci açıldığı için özel servise alınarak tedavisine devam edilen 19 yaşındaki F. Y. sevgilisi Cansel Bağlı’nın mezarına “Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşamayacağım. Onu öldüren ben değilim. Onu öldürenlerin veya cinayeti işleyenlerin babası ve ağabeyi olduğuna inanmıyorum. Cansel’imin katilleri başkalarıdır” notu bırakmıştı.

İFADE VERECEK

Hastanede F.Y.'nin iyileşmesini bekleyen jandarma ekipleri Y.'nin ifadesini alabilmek için doktorların olurunu bekliyor.
Cansel Bağlı cinayetinin soruşturmasını üstlenen Demirci Cumhuriyet Savcısı ise olayla ilgili F.Y.'nin vereceği ifadelerin cinayetin seyrine ışık tutacağını bu nedenle ifadesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ

F.Y. tedavisinden sorumlu Salihli Devlet hastanesine doktorları, “Bizim için 24 saatlik zaman süresi çok önemli. İçtiği ilaç çok etkili ve insan bünyesinde büyük hasarlara yol açmış. Hayatta kalması da gerçekten büyük bir mucize. Şu an için bilinci açık durumda.”      
 

Editör: TE Bilişim