Demirci’nin Bayramşah Mahallesi’nden sonra Güveli Mahallesi’ne de yapılan hayvan içme suyu göleti, bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşları memnun etti. Mahalle sakinleri, göletin yapılması talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
 
Geçim kaynağı hayvancılık olan ve özellikle yaz aylarında büyük sıkıntı yaşayan Güveli Mahallesi sakinlerinin imdadına Manisa Büyükşehir Belediyesi yetişti. Bölgede yapılan hayvan içme suyu göletinin vatandaşlara hayırlı olmasını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelerde hayvan içme suyu göletleri yapıyoruz. İl genelinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için elimizden geldiği kadar Büyükşehir’in imkanlarını kullanıyoruz. Hayvan sulama göleti ile Güveli’de de hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız büyük bir sorundan kurtuldu. Göletin yapım çalışmalarını ve iş süreçlerini yakından takip eden Demirci Koordinasyon Şube Müdürümüz Kazım Aysan’a da teşekkür ederim. Bölgeye hayırlı olsun” dedi.
 
Mahalle sakinlerinden Teşekkür
Güveli’nin uzun yıllardır bu konuda sorun yaşadığına dikkat çeken mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile hayvan içme suyu göletine kavuştuklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim