MANİSA (AA) - Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce uygulanan Aile Okulu Projesi kapsamında ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki 17 okulda öğrenci velilerine, kişisel gelişim ve aile gelişimi uzmanları tarafından eğitim verildi.

Bir yılda 1750 velinin eğitim aldığı proje kapsamında katılımcılara, aile içi iletişim, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitelerden oluşan 8 ana başlıkta bilgiler verildi.

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya, yaptığı açıklamada projenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütüldüğünü anımsatarak, "Bu projeyle velilerimizle buluşuyoruz. Belirlenen konularda ailelerimize önemli bilgiler sunuyoruz. Hedefimiz ailelerimiz ile birlikte çocuklarımızın gelişimine ve hayata hazırlanmalarına katkı sunmak. Çocuklarımızın topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak. Aile okulu projesi ile ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki tüm velilerimize ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

İki otomobil çarpıştı! 2 yaralı İki otomobil çarpıştı! 2 yaralı

Editör: TE Bilişim