Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Yağcılar Mahallesi’nde döşediği ek kanalizasyon hattıyla mahallenin altyapı ihtiyacını karşıladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı gereksinimlerine hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesi’nden gelen talep üzerine harekete geçen MASKİ, mahallenin kanalizasyon hattı mevcut olmayan sokaklarına ilave hat döşeme işi gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan ekipler tarafından kısa sürede tamamlanan çalışma sayesinde, ihtiyaç duyulan sokaklara altyapı tesis edildi.

Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek, “Mahallemizin tamamında kanalizasyon hattı mevcut değildi. MASKİ’ye durumu ilettik. Şuan yeni bir projemiz var, o kapsamda mahallemizin hem su hem de kanalizasyon altyapısı sağlıklı bir şekilde sıfırdan yapılacak. Şuan acil ihtiyaç bulunan sokaklarımızda MASKİ sağ olsun çalışma yapıyor. Genel olarak hizmetlerden memnunuz. Bir derdimiz oldu mu dinliyor, anında müdahale ediyorlar. Cengiz Başkanımıza da Yaşar Müdürümüze de hizmetler için teşekkür ederiz. Çalışmalar gayet güzel. İnşallah daha da güzel olacak” dedi.
Kaynak: iha