Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde nefesleri kesen, 5 kırmızı kart ve 2 penaltının olduğu maçta Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Gergin maçın arından Manisa sokakları karıştı. Maç sonrası bir gurup Beşiktaşlı taraftar elinde davul çalan Fenerbahçe taraftarına saldırdı.
Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde nefesleri kesen, 5 kırmızı kart ve 2 penaltının olduğu maçta Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'ın golünü 87. dakikada Babel atarken ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 20. dakikada penaltıdan Giuliano ve 86. dakikada penaltıdan Janssen kaydetti. Maçın 43. dakikasında Quaresma, 45. dakikasında Neto, 85. dakikada Atiba, 88. dakikada İsmail Köybaşı ve maç sonu Oğuzhan kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 11'e yükseltirken, Beşiktaş 13 puanda kaldı ve zirve mücadelesinde yara aldı.
ÇARŞIDA KAVGA!
Maçın bitimiyle birlikte Fenerbahçeli taraftarlar sevinç gösterisi yaparken Beşiktaşlılar ise üzgündü. Davul çalan bir Fenerbahçeli taraftar ise Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Kavga büyüyünce çevredekiler araya girmeye çalıştı. Kızgın taraftarlar davulu alıp parçaladılar, Fenerbahçeli genci de darp  ederek olay yerinde uzaklaştılar.  
Öte yandan polisin güvenlik önlemi aldığı sokaklarda zaman zaman gerginliklerin yaşandığı öğrenildi.