Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Manisa 2.Kitap Fuarı'na pedal çevirdiler. 
Manisa Kitap Fuarı yediden yetmişe herkesin akınına uğruyor. Vakıflar, dernekler, odalar ve resmi kurumlarda bir çok kitapseverin ziyaret ettiği fuarın dün akşamki konukları bisiklet tutkunları oldu. 
Bisikletçiler Cumhuriyet Meydanı'nda toplandıktan sonra Fuar Merkezi' ne doğru pedal çevirdiler. 
Fuar önünde dizilen bisikletçiler kitap okuyun mesajı verdiler. 
Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyesi Tamer Şahin fuarın Manisa için bir kazanç olduğuna dikkat çekti. 
Dernek yöneticisi Özlem Şahin ise "Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği olarak sosyal medyada bisikletlerimizle kitap fuarına gidiyoruz diye bir etkinlik açtık. Kısa sürede büyük ilgi topladı. Fuarı gezdik. Böyle kültürel faaliyetlerin Manisa'da olması çok anlamlı. Devamını diliyorum." diye konuştu. 
Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Gemici ise şunları söylefi:" Çocuklara kitap okumanın önemi ve yeni kitaplarla tanışmalarına vesile olmak amacıyla buradayız.
Yaşadığımız dünya ve teknolojik gelişmeler bizi ve çocuklarımızı kitaplardan uzaklaştırdı. Çocuklarımızla kitapları yeniden buluşturan bir etkinlik oldu bu kitap Fuarı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz ve bu fuarın her yıl devam ettirilmesini istiyoruz."
Gemici," Fuar Manisa için kültürel bir etkinlik ve kültürel çeşitliliğe katkı sağladı. Fuarı tahmin ettiğimden daha zengin buldum. Birçok yayınevi ve yazar bu fuarda Manisalı okuyucularla buluştu. Ayrıca Manisalı yazarların burada kendilerini ifade etme şansı bulması beni ayrıca mutlu etti." diye konuştu. 
Bisikletçiler fuar ziyaretinin ardından Atatürk  Kent Parkı'na pedal çevirdiler.