Antalya Büyükşehir Belediyesi akıllı şehir, gelecek vizyonu çerçevesinde Vestel ile iş birliği yaparak, Konyaaltı Sahili’nde çocukların, yaşlıların ve evcil hayvanların nerede olduklarını haber veren Güven Çemberi Projesi'ni hayata geçireceğini açıkladı. Projenin 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi. 

“Venüs cep telefonu satışı arttı” 
Vestel’in Manisa’da yerleşik bir düzeni olmasına rağmen dünyanın 8 yerinde Ar-Ge ’leri olduğunu kaydeden Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "16 bin kişiyi istihdam ediyoruz. 1 milyon 200 bin metrekare kapalı alanda, 8 fabrikada televizyondan, akıllı telefona, buzdolabından, çamaşır makinesine, kurutma makinesinden, klimaya kadar evin içindeki her türlü cihazları üretiyoruz. Öncelikle akıllı televizyonlar geldi, daha sonra akıllı telefonlara girdi Vestel. Venüs marka akıllı telefonları Türkiye’de üretiyoruz. Geçenlerde Cumhurbaşkanımız bizlere referans verdi. Ondan sonra ciddi şekilde siparişlerimiz arttı. İnsanlarımız kullandıkça, teknolojinin son imkanlarını barındırdığını görecekler ve İnşallah daha da fazla kullanacaklar. Vestel’de üretilen her türlü cihazın aklı var.Cep telefonuyla uygun bir aplikasyonu var. Bütün cihazlar akıllı, evinizde, akıllı aydınlatma, akıllı duvarlar,akıllı güvenlik sistemleri ardından akıllı şehirler. Artık önümüzdeki teknolojide şehirlerde akıllanacak.”diye konuştu. 
inden ailelere bilgi iletecek. 

“Vestel’in dörtte üçü ihracata” 
Turan Erdoğan ise , görevi nedeniyle çok seyahat ettiğini belirterek, Antalya’nın dünyadaki sayılı güzel yerlerden biri olduğunu dile getirdi. 
Vestel’in 155 ülkeye ihracat yaptığını kaydeden Erdoğan, dış satışın 3 milyar dolar, iç satışın 1 milyar doları bulduğunu yani ürettiğinin dörtte üçünü ihraç eden bir firma olduklarını işaret etti. 

Editör: TE Bilişim