Bu yıl 16.’sı düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na ziyaretçi akını devam ediyor. Fuarı gezen AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen, fuarın tarım sektörüne büyük katkı sağladığını ifade ettiler.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Fuar Merkezi’nde devam eden Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyarette bulundular. 

Tarım İl Müdürü Metin Öztürk, Borsa Başkanı Sadık Özkasap, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu'nun eşlik ettiği milletvekilleri, fuarda tüm standları gezerek, hem üreticilerle hem firmalarla görüşme imkanı buldular.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katöz ve partililerle birlikte fuarda incelemelerde bulunan vekiller, bu yıl katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

SNS FUARCILIK’A ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM

Fuarla ilgili görüşlerini dile getiren Murat Baybatur, tarımsal ekipmanlarda ve makinelerde yerli üretimin artmış olmasını görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Fuara ilgi büyük. Üreticiler ve firmalar karşılıklı bir memnuniyet içinde. Firmalar, siparişlerin oldukça yoğun olduğunu ifade etti. Traktör satışının çok üst seviyede olduğunu gördük. Devletimizin ve Ziraat Bankası'nın destekleri ile çiftçimiz tarımsal manadaki ekipmanlara ulaşmakta sıkıntı yaşamıyor. Çok memnun olduk.” dedi.

Baybatur, fuarda üreticilerle firmaların bir araya geldiğine dikkat çekerek, “Bu vesileyle Manisa'da 16 yıldır fuarımızı organize eden SNS Fuarcılığa özellikle çok teşekkür ediyoruz. 16 yıldır fuarı ısrarla ve her yıl büyüterek devam ettiriyorlar. Geçen yıl da gelmiştim, evvelki yıl da gelmiştim. Gerçekten her yıl üzerine biraz daha koyarak ilerliyor. Fuarımız hayırlı olsun, bereketli olsun.” diye konuştu.

AK Parti Manisa milletvekili İsmail Bilen ise “Geçmişten bugüne bir iddiamız vardı. Tarımın sanayileşmesi ve üretimin artırılması hedeflerimizden biriydi. Bu alanda ciddi mesafeler katettiğimizi görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, çiftçilerimize verilen desteklerle birlikte hem sanayicimizin hem üreticimizin memnun olduğunu gördük. Özellikle Ziraat Bankası aracıyla verilen desteklerden üreticilerimiz çok memnun. Fuarda mevcut ürünlerin tamamını satılması hatta bunun üzerinde bir sipariş alınması çok sevindirici. İnşallah bu desteklemeler, bu büyüme devam edecek ve üreticimiz daha bilinçli bir üretim gerçekleştirecek." ifadelerini kullandı.

Baybatur ve Bilen, fuara emeği geçenlere teşekkür ederek alandan ayrıldılar.