Ahmet ÜNSAL/Manisa

Başkan Çetin Akın’dan Dutlu Yol’da inceleme Başkan Çetin Akın’dan Dutlu Yol’da inceleme

Halkın ‘Kasaba’ diye bildiği Manisa’nın Turgutlu ilçesinin saygın ve yeniliğe her daim açık olan öncü iş insanlarından Ali Çizmeci, tedavi gördüğü ilçe devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.
Turgutlu’nun en köklü ailelerinden Çizmeci ailesinin büyük ferdi İlçenin saygın iş insanı Turgutlu Yankı gazetesinin imtiyaz sahibi Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve DHA’nın başarılı temsilcisi Doğan Çizmeci’nin ağabeyi 72 yaşındaki Ali Çizmeci’nin ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı. 

8 NİSAN’DAN BUYANA YOĞUN BAKIMDAYDI
   
Ali Çizmeci, 8 Nisan 2022 tarihinde evinde rahatsızlanması üzerine Turgutlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı.Solunum sıkıntısı yaşayan Çizmeci, bu sabah 08.30 sıralarında yaşamını yitirdi.
Çizmeciler Konfeksiyon eski sahibi Ali Çizmeci’nin cenazesi ise Pazar camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Turgutlu Eski Kabristanlığındaki aile mezarlığında sevenleri tarafından sonsuzluğa uğurlanacak.
Eşi Burçin Çizmeci, oğlu Hasan Çizmeci gelini Aylin Çizmeci, Kızı Burcu Çizmeci Öztürk, eşi Rıdvan Öztürk ve Çizmeci ailesinin büyükleri olan kardeşleri Çetin Çizmeci, Doğan Çizmeci,Gül Özkan taziyeleri kabul edecek…

Editör: TE Bilişim