HABER: SERKAN ÖZCAN

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde tren yolunun üzerindeki köprüde intihara kalkışan bir vatandaşı ikna ederek vazgeçirmeye çalışan itfaiye personeli ile o sırada yoldan geçmeye çalışan trenin makinisti arasında geçen diyalog ilginç anlara sahne oldu. 

İşsiz olduğunu, başvurularına rağmen uzun süredir iş bulamadığını öne süren Rahim K. (55) Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı üzerine çıkarak, tren yoluna atlamak istedi. 
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. 

Bir yandan köprünün üzerindeki vatandaşı kararından vazgeçirmeye çalışan ekipleri diğer yandan da demiryolu üzerine şişme yastık kurarak tedbir aldı. 
Bu sırada Manisa Garı’ndan hareket eden tren olay yerine geldi. 

Treni durdurup, olay yerine gelen makinist, kendisine olayla ilgili bilgi verilmediğini belirterek, “Ben makinistim, siz bilgi vereceksiniz, bizim bir şeyden haberimiz yok. Hareket memurluğuna bilgi vereceksiniz.” dedi. 
İtfaiye personeli de olayın yeni geliştiğini, kimseye haber veremediklerini ifade etti.  
Yoldan geçmesi, treni götürmesi gerektiğini aktaran makinist, şişme yastığın kaldırarak yoluna devam etmek istediğini söyledi. 
Önceliğin intihara kalkışan vatandaşın eyleminden vazgeçirilmesi olduğu anlatılan makinist, daha sonra polisin uyarısıyla olay yerinden ayrılarak trene gitti.
Köprüdeki vatandaşın ikna edilerek indirilmesinin ardından tren İzmir’e doğru hareket etti.

Başkan Öküzcüoğlu hastanedeki çocukları unutmadı... Bayramlarını kutladı Başkan Öküzcüoğlu hastanedeki çocukları unutmadı... Bayramlarını kutladı

 
 

Editör: TE Bilişim