Minikler Kukla Çilli ile eğlendi Minikler Kukla Çilli ile eğlendi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen 22.23. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıvardi, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 
Tanrıverdi, İlçe Teşkilatı girişinde İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çipiloğlu, İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
“BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZI ANKARA’DAN DUYUYORUM”
Ak Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının başarılı çalışmalarını Ankara’dan da duyulduğunu ifade eden Tanrıverdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgini, ilk günkü aşk ve heyecanın, birlik ve beraberliğin, çalışma azminin dün olduğu gibi bugün de yarın da artarak devam etmesini istedi. Tanrıverdi, “Çetin yollar yufka yüreklerle aşılmaz diye her zaman ifade ederim. Dolayısıyla hepimizde o çetin yolları aşacak,  yürek de var, kararlılık da var, heyecan da var.”dedi.  
2023 yılının Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü olduğunu dile getiren Tanrıverdi konuşmasına şöyle devam etti; “İnşallah bu yüz yılın seçiminde önceki dönemlerde olduğu gibi üstüne düşen görevi ifa edecek bundan eminim. Yüzyılın seçimi diyorum, 2023 Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş yıldönümü. Biz AK Partinin kurulduğu günden bugüne yapılan tüm seçimlerin önemli olduğunu ifade ediyoruz. Her seçimde bu seçim çok önemli bu seçim çok önemli diyoruz.  Bu seçim daha da önemlidir. Yüz yılın seçimi bu. Türkiye’nin artık 20 yıllık hizmetlerin heba edilmemesi açısından, insanlarımızın hak ettiği imkânları kaybetmemeleri açısından önemli bir seçim. Biz gayretimizi ortaya koyacağız. Takdir Cenaba-ı Hakkın, tercih aziz milletimizindir. Her seçim olduğu gibi bu seçimlerde de gece gündüz demeden çalışacağız ve başarılı bir seçim sonucu ortaya çıkaracağız.”

Editör: TE Bilişim