Haber: Ahmet ÜNSAL

Beyin kanaması sonucu yaşama veda eden 59 yaşındaki üç çocuk babası ‘Sarı Şahin’in cenazesi ilk önce Şehzadeler ilçesindeki CHP Manisa İl binası önüne getirildi.
Şahin Sarıtaş’ın cenazesi CHP Grup başkan vekili Özgür Özel, Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yunusemre ilçe başkanı Yalçın Arcak, Turgutlu ilçe başkanı Hüseyin Oğuz, partililer ve sevenlerince karşılandı.
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, “Sarı Şahin’in büyüğümüz CHP ‘sinin Manisa’da ivme kazanması için çok emek harcadı. Kendisi ne yazık ki aramızdan beklenmedik şekilde ayrılıyor. Onu her zaman özleyeceğiz.” 
İl Başkanı Semih Balaban ise Şahin Sarıtaş’ın CHP’ye gönül verenlerde etkisinin çok olduğu, yaptığı her hareketiyle partideki küçüğünden büyüğüne kadar herkesin saygınlığını ve sevgisini kazandığını ani ölümünün başta kendisini çok derinden yıktığını dile getirdi..
Sarıtaş’a son görevini yerine getiren CHP ‘liler ise; “Çok iyi şeyler yaptın Şahin kardeş hem de çok iyi şeyler. Seni unutmamız hiç mümkün olmayacak. Her daim seni arayacağız ve anacağız” şeklinde ifadelerini dile getirdiler.
Şahin Sarıtaş’ın cenazesi Hatuniye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kırtık mezarlığında toprağa verildi. 

Editör: TE Bilişim