MHP eski İl Başkanı Erkan Özürk, dün gece ailesiyle birlikte İzmir’in Urla ilçesinde trafik kazası geçirdi. 35 HPC 04 palakalı aracıyla seyir halindeyken karşı şeritteki bir araç kontrolden çıkarak Öztürk ailesinin bulunduğu otomobile çarptı.
Kazayı anlatan MHP’li eski başkan, yaşadıkları büyük şoku şu sözlerle ifade etti:  “Kendi şeridimizde ortalama bir hızda seyrederken karşı şeritten bir araç önce bariyerleri aşarak ağacı kırdı ve yüksek bir hızla bize çarptı yaklaşık 50 metre aracımız dönerek sürüklendi. Çok şükür ailemde ya da bende ciddi bir durum yok... Ölüm ile yaşam arası gerçekten 1 dakika.  Ölümün ne zaman geleceğini bilmediğimiz 5 dakika sonrasının garantisi olmayan bu hayat için hiçbir şeye değmez.
Bir kişinin Allah razı olsun demesinin ne kadar önemli olduğunu, hayır duası almanın ne kadar kıymetli olduğunu canlı olarak gördüğüm bu hayatta budan sonraki hayatımızda da hayır duâsı Almayı Rabb'im cümlemize nasip etsin inşallah. İnancım odur ki bugüne kadar aldığımız hayır duâları yüzü suyu hürmetine Rabbim ailemi ve hayatımızı bağışladı. Rabbime şükürler olsun.”


 
 

Editör: TE Bilişim