Edinilen bilgiye göre, Furkan Topal isimli genç, arkadaşı ile birlikte İzmir’e eğlenmeye gitti. Eğlencenin dozunu kaçıran Furkan Topal ve arkadaşı deniz kenarında oturup hava aldıkları sırada  kendilerine yaklaşan uyuşturucu şebekesi elamanlarından birden fazla hap satın aldı.

İki genç satın aldıkları haplardan birer tanesini orada içtikten sonra Manisa’daki evlerine döndüler. Furkan Topal, gün içerisinde  alkolle birlikte aynı haptan içince fenalaştı. Aynı evde bulunan arkadaşı 112'yi arayarak durumu ihbar etti. Furkan Topal isimli genç Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındığı sırada Topal'ın kalbi durdu. Doktorların yoğun çabaları sonucu yeniden hayata döndürülen genç, yeniden krize girerek yaşamını yitirdi. Furkan Topal’ın ölüm haberini duyan aile fertleri sinir krizi geçirdiler.

Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesine bağlı Narkotik birimleri ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri ortaklaşa soruşturmayı başlattı. Soruşturmada, Furkan Topal’ın ismi açıklanmayan arkadaşının ifadesine başvuruldu. Polis, elde ettiği bilgiler ışığında Manisalı gençlerin uyuşturucu temin ettiği yer ile ilgili olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesine bağlı Narkotik birimleri ile uyuşturucu şebekesinin peşine düştü.

Editör: TE Bilişim