HABER: SERKAN ÖZCAN -Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki metruk bir binanın girişine 60 yaşındaki M.M.'nin öldürülerek gömüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, belirtilen adreste yapılan aramada kadının cenazesine ulaştı.

Başında darp izi bulunan kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilişkin kadının birlikte yaşadığı N. A.Y'ı (65) gözaltına alan polis ekipleri, şüpheliyi sorgusunun ardından adliyeye sevk etti.

Zanlı A., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığspor'un açıklamasına Turgutluspor'dan sert tepki Elazığspor'un açıklamasına Turgutluspor'dan sert tepki

- Daha önce 2 eşini öldürmüş

Öte yandan şüphelinin 1984 yılında ilk eşi E.A.y'ı bıçaklayarak öldürdüğü, cezevinden tahliye olduktan sonra da 2003 yılında ikinci eşi F. A.'ya ütüyle işkence ettiği ortaya çıktı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan F. A.'nın kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Bu olaydan sonra da cezaevine giren şüphelinin 2 yıl önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tahliye edildiği, yaklaşık 1 aydır da maktül M. M. ile imam nikahlı yaşadığı belirlendi.

Sorgusunda cinayeti reddeden zanlı N. A.'nın akşam evine gittiğinde M.'yi ölü bulduğunu, daha önceden 2 cinayet hükmü bulunduğu için kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için durumu polise bildirmeye korktuğunu, bu nedenle el arabasıyla taşıdığı cesedi kendi imkanlarının evinin yaklaşık 50 metre ötesindeki metruk binanın girişine gömdüğünü söylediği öğrenildi.

A, maktül M'nin başındaki darp izinin cesedi gömmeye çalışırken oluştuğunu öne sürdü.

Editör: TE Bilişim