Edinilen bilgilere göre Hırkalı ve Çavullar Mahallesi sınırında bulunan Oğlan Çay Deresi mevkiinde cesedi bulunan şahısın 27 yaşındaki Habip Gülseren olduğu ortaya çıktı.
Görgü tanıklarının ifade ve iddialarına göre bugün sabah saatlerinde koyun otlatmaktan dönen Gülseren sürüdeki koyunlardan bir kaçının olmadığını fark ederek kayıp koyunlarını aramaya çıktı.
Cesedin bulunduğu yer itibariyle durumu izah eden mahalle sakinlerine göre koyunlarını arayan şahıs yaklaşık 100 metre yükseklikten yere düştü.
Akşam saatlerinde mahalleye dönmeyen Gülseren'in yakınları genç çobanı aramaya çıktılar. Çavullar mahallesi sınırına gelindiğinde şahsın yaklaşık 100 metre uçurumun dibinde hareketsiz yatar vaziyette bulunduğunu ifade eden yakınları Jandarmaya ihbar etti.
Olay yerine intikal eden Jandarma ekipleri bölgeye İtfaiye ve sağlık ekibi istedi. İtfaiye ekipleri Gülseren’i cansız ve hareketsiz şekilde buldular. Genç çobanın hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Olay yerine gelen Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı inceleme ve tetkikler sonucunda Gülseren’in cenazesini otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilişim